Verstoppingen

Is uw riool verstopt en zoekt u professionele hulp om dit op te lossen? Bij GJJ Rioolservice staan onze gespecialiseerde specialisten voor u klaar. Zij zijn experts in het ontstoppen, inspecteren, repareren en reinigen van rioleringen. Hiermee worden rioolgeuren en borrelende afvoeren verholpen.

Of het nu gaat om een verstopping in uw doucheputje, keuken, wc wasbak of hemelwater afvoer, wij analyseren en repareren uw probleem zonder overlast te bezorgen. Onze rioolcamera inspectie stelt onze medewerker in staat om in de leidingen te kijken en een adequate oplossing te bieden. Goed voor zowel uw leidingen als uw portemonnee.

Rioolstelsels raken na verloop van tijd snel vervuild, vaak als slechte afvoer van afvalwater. Daarom raden wij u aan om uw riool van tijd tot tijd te laten inspecteren en preventieve reinigingen te laten uitvoeren. Dit verlengt de levensduur van uw rioolstelsel en bespaart u op mogelijke toekomstige kosten.

Lekkages

Heeft u last van lekkages? In het toilet, de keuken, de badkamer  of het dak? Dan is het zaak deze snel op te lossen. Anders kunnen deze leiden tot aanzienlijke schades.

GJJ Riooltechniek kan u snel helpen om met behulp van lekdetectieapparatuur uw probleem snel inzichtelijk te maken en op te lossen. Vooral lekkages rond leidingen kunnen na verloop van tijd leiden tot schimmels in de betreffende ruimte. En schimmels zijn gevaarlijk voor uw gezondheid. Daarom is het zaak deze lekkages zo snel mogelijk op te lossen.

Rioolinspectie

Heeft u problemen met een verstopt riool of heeft u last van onaangename geuren uit uw riool? Dan is het tijd om uw rioolsysteem grondig te laten onderzoeken met behulp van geavanceerde onderzoeksmethoden. Deze inspectie heeft diverse doelen, maar de voornaamste is het opsporen van verstoppingen. Dat doen wij met camera-inspectie. Dit stelt ons in staat om uw riool grondig te inspecteren en daar waar nodig aanpassingen te doen om uw riool weer 100% te laten werken. Ook maken wij gebruik van rookdetectie. Om haarscheuren in uw rioolafvoer te kunnen traceren en betreffende kapotte delen te vervangen.

Leidingwerk

Heeft u last van bonkende of klapperende waterleidingen? Dan kunnen wij u helpen met de plaatsing van een waterslagdemper. Die monteren wij bij de kraan waar het probleem optreedt.

Wilt u zelf uw badkamer of keuken verbouwen, dan kan het nuttig zijn om de water- en gasleidingen aan te laten leggen door een gecertificeerde monteur. Wij helpen u graag hiermee.

Heeft u een water- of gasleiding die u niet meer gaat gebruiken, dan dient deze afgetopt te worden. Dat kunnen wij voor u doen met behulp van knelkoppelingen, perstangen of het dichtsolderen.

Doorboorde leidingen

Heeft u tijdens een verbouwing een leiding doorgeboord? Sluit dan onmiddellijk uw water- of gasleiding en neem contact met ons op. Wij zorgen er voor dat wij de locatie opsporen, zo nodig uithakken en uw probleem oplossen.

Sanitaire montages

Gaat u uw badkamer renoveren of verbouwen, dan kunt u ons inschakelen voor het aanpassen/voorbereiden/installeren van badkamer sanitair. Inclusief het daarvoor benodigde leidingwerk. Zodat alle sanitaire voorzieningen vakkundig gemonteerd en geïnstalleerd zullen zijn. Neem hiervoor contact met ons op zodat wij uw locatie kunnen bezoeken en het juiste advies kunnen geven.

SNEL OP LOCATIE

24/7 BESCHIKBAAR

GECERTIFICEERD

24/7 BESCHIKBAAR

VOORAF OFFERTE

SNEL OP LOCATIE

GECERTIFICEERD